Search

Politika isporuke proizvoda i usluga

Na strani: https://eginekolog.ba/ginekolog-online su dostupne 4 opcije naručivanja online konsultacija. To su:
  1. SMS odgovor u narednih 24h
  2. SMS odgovor u narednih sat vremena
  3. Live Chat u narednih sat vremena
  4. Video poziv u trajanju od 30 minuta
Na strani su redom prikazani kao na slici:

Klikom na dugme “Naruči” ispod jedne od 4 usluge, bićete preusmereni na Vašu “Korpu” gde možete obrisati naručenu uslugu, i videti iznos koji je potrebno upaltiti da bi se naručena usluga realizovala. Kao na slici ispod:

Klikom na dugme “Nastavi na plaćanje” bićete preusmereni na stranu “Račun” gdje je potrebno da unesete Vaše Ime i Prezime, kao i E-mail adresu, na koju će Vam stići uputstvo za onlajn povezivanje sa ginekologom. U napomeni unesite termin koji bi Vam odgovarao, radi dogovora, ukoliko se radi o usluzi “Video poziv”.

Nakon unosa svojih podataka, selektujte kvadrat ” Pročitao/la sam i slažem se s uslovima korištenja i odredbama web stranice.”, da bistte potvrdili da ste saglasni sa uslovima korišćenja,  a zatim stisnite dugme “Plaćanje”. Nakon toga, bićete preusmereni na stranicu za plaćanje:

Ovde unesite svoje podatke, a zatim stisnite dugme “Nastavi na plaćanje”. Sledeće je da unesete podatka sa Vaše platne kartice kojom vršite plaćanje naručene online konusltacije:

Nakon pritiska na dugme “Plati” završili ste postupak naručivanja i plaćanja usluge online konsultacije. Stići će Vam neposredno nakon toga mejl sa potrdom o izvršenoj uplati uputama kako realizovati online onsultaciju koju ste upravo naručili.

Zakažite pregled

Pozovite nas na: 
+387 62 209 328

Mi se nalazimu u: 
Ramiza Salčina 87, Sarajevo

ili, popunite svoje podatke u obrascu ispod, i mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem roku.

Kontakt informacije
Kog datuma i u koje vrijeme Vam odgovara najviše?