Search

Ginekolog Sarajevo

Ginekološko dijagnostički centar

Nova era u ženskom zdravstvu je stigla, i to u obliku našeg novog Ginekološkog dijagnostičkog centra eGinekolog, posvećenog potpunom zdravlju žena! Otvaramo vrata ove nove ustanove kako bismo vam pružili vrhunsku brigu i podršku, uz najmoderniju tehnologiju i stručnost Doc. dr sci. med. Emira Mahmutbegovića. U eGinekolog centru, stručnost i posvećenost spojeni su u jednoj instituciji koja nudi širok spektar usluga za žene svih dobnih grupa. Naš cilj je osigurati da se brinemo o vašem zdravlju na najbolji mogući način, kako biste se osjećale sigurno i podržano u svakom trenutku.

Usluge eGinekolog ginekološko dijagnostičkog centra u Sarajevu

Cjenovnik ginekoloških usluga ordinacije eGinekolog Sarajevo

Ginekologija

Ginekološka ordinacija u Sarajevu

Ginekologija

Postavljanje spirale

Postavljanje pesara

Trudnoća

Česta pitanja

Gdje se tačno nalazite, kako najlakše doći do vas ?

Naša lokacija je na adresi Ramiza Salčina 87, Dobrinja, Sarajevo. Da biste nas najlakše pronašli, slijedite put do velikog kružnog toka na Mojmilu, koji je u sredini i ima prepoznatljiv Olimpijski znak. Ginekološki dijagnostički centar eGinekolog smješten je u velikoj stambenoj rozoj zgradi, odmah pored tog kružnog toka. Možete primijetiti i veliku reklamu s nazivom "eGinekolog", jasno vidljivu s kružnog toka, koja će vam dodatno pomoći da nas pronađete.

Kako mogu zakazati termin za pregled ?

Da biste zakazali termin za pregled, možete nas kontaktirati na broj 061 209 328. Također, imamo opciju zakazivanja putem društvenih mreža, poput Facebooka i Instagrama, na profilu "eGinekolog". Ako više preferirate elektronsku poštu, slobodno nam pišite na e-mail adresu ginekologodgovara@gmail.com. Tu smo da vam olakšamo proces zakazivanja i odgovorimo na sva vaša pitanja!

Koliko se čekaju rezultati PAPA birsa ?

Rezultati Papa brisa očekuju se u roku od 3 do 7 dana. Važno je napomenuti da je dr Emir Mahmutbegović, ginekološki citolog, tako da on lično pregleda i analizira svaki Papa bris koji se uzima od naših pacijentica.

Da li je moguće vaše ginekološke usluge platiti karticom?

Da, svakako! Pored gotovinskog plaćanja, kod nas imate mogućnost plaćanja putem računa na račun, a također i opciju plaćanja karticom. Trudimo se pružiti raznovrsne opcije plaćanja kako bismo udovoljili različitim potrebama naših pacijenata i osigurali praktičnost prilikom korištenja naših usluga. Ako imate bilo kakva dodatna pitanja ili posebne zahtjeve u vezi s plaćanjem, slobodno nam se obratite, tu smo da vam pomognemo.

Da li postoji obezbjeđen parking ?

Da, imamo obezbijeđen parking prostor. Uobičajeno je da ima dovoljno parking mjesta oko naše zgrade, ali ukoliko se slučajno desi da su sva zauzeta, možete pronaći dodatni parking prostor prekoputa ceste ili u blizini okolnih zgrada.

Zašto se zovete Ginekološki dijagnostički centar eGinekolog ?

Glavni doktor u našem centru eGinekolog Emir Mahmutbegović, Prof. ass. iz oblasti ginekologije, akušerstva i humane reprodukcije, posvetio je svoju profesionalnu edukaciju i stručno interesovanje dijagnostici. On je istovremeno ginekološki citolog i kolposkopičar, sa dodatnom edukacijom iz 4D ultrazvuka u trudnoći, kao i fetalne ehokardiografije, što dodatno naglašava njegovu stručnost u ovim važnim oblastima ginekologije i perinatologije. Svojim posvećenjem dijagnostici, doktor Mahmutbegović želi pružiti najkvalitetniju i najobuhvatniju brigu pacijentima, postavljajući visoke standarde u praksi i pridonoseći njihovom dugoročnom zdravlju.

Da li je moguće kod vas uraditi vaginalne briseve, testiranja na tombofiliju i druge testove važne za zdravlje žena ?

Da, svakako je moguće obaviti vaginalne briseve, testiranje na trombofiliju i druge važne testove za zdravlje žena, kao i sve druge testove koji su bitni za trudnice. U nekim specifičnim situacijama, ako je potrebno, možda ćemo vas uputiti u naše partnerske laboratorije koje se nalaze u blizini, kako bismo osigurali sveobuhvatnost i preciznost testiranja. Naš cilj je pružiti vam najbolju moguću brigu i dijagnostiku, nudeći personalizirane usluge koje odgovaraju vašim specifičnim potrebama i zahtjevima.

Zakažite pregled

Pozovite nas na: 
+387 62 209 328

Mi se nalazimu u: 
Ramiza Salčina 87, Sarajevo

ili, popunite svoje podatke u obrascu ispod, i mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem roku.

Kontakt informacije
Kog datuma i u koje vrijeme Vam odgovara najviše?